Kalender

In de Boekstart-kalender vind je alle activiteiten uit de UiT-Databank die de tag ‘Boekstart’ kregen. Het gaat steeds om activiteiten voor baby’s en peuters tussen 0 en 2,5 jaar.
Wil je ontdekken wat er in jouw buurt te beleven valt? Surf dan naar UiTinVlaanderen en geef je postcode in in de zoekbalk.

Leuven, Victor Broosplein

Ga met het hele gezin ‘Op Knuffeltocht door Leuven’. Twee gloednieuwe stadswandelingen op minimaat leiden je langs Leuvens leukste speelplekjes. Koop het speelse doe-boekje aan het onthaal van Visit Leuven (Naamsestraat 3) of aan het onthaal van M Leuven (2 euro).

Borgerhout, Bibliotheek Vrede

Erika zorgt voor een fijn luister- en doemoment om samen met je kind te genieten van een verhaal in prentvorm dat ze tot leven brengt met klanken, liederen, versjes en rijmpjes. Peuters en hun ouders kunnen zich aansluiten bij de verhalen die Erika voor hen voorleest.

Borgerhout, Bibliotheek Vrede

Liesbet leest interactief voor uit een boek van Karel of Kaatje. Tijdens het voorlezen, tekent ze grote tekeningen uit het boek. De kinderen helpen mee het verhaal op te rakelen aan de hand van de tekeningen. De kindjes helpen door te zeggen wat Liesbet juist moet tekenen en hoe het eruit ziet.