Na het grote succes van ons eerste Boekstart-webinar in het voorjaar, is het tijd voor meer! Naar aanleiding van de Voorleesweek organiseren we twee boeiende webinars, één over voorlezen aan baby's en peuters en één over interactief voorlezen aan drie- tot zesjarigen. Schrijf je gratis in!

Boekstart-webinar - interactief voorlezen aan baby's en peuters.

kinderbegeleidster leest voor aan peuter.

Tijdens het Boekstart-webinar op donderdag 19 november om 20u vertelt Gil Géron (Narrata) hoe je nog beter interactief kan voorlezen voor de allerjongste kinderen. Wat betekent dat interactief voorlezen, welke soort boekjes kan je daarvoor kiezen en wat verzin je allemaal bij een boek om het voorlezen nog leuker te maken.

In een webinar van een klein uurtje vertelt Gil Géron je er alles over en is er ook ruimte voor vragen. Het webinar is bedoeld voor ouders, maar ook voor mensen die met kleine kinderen werken in de kinderopvang of in de bibliotheek. Kortom, voor iedereen die het voorlezen voor jonge kinderen extra leuk wil maken.

Dit tweede Boekstart-webinar is een aanvulling op het webinar van mei. Sommige dingen worden herhaald, maar er komen zeker ook nieuwe dingen aan bod.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk.

Met meer dan 500 inschrijvingen is het Boekstart-webinar helemaal volzet! 
Hou onze communicatiekanalen in het oog, het webinar zal na afloop tijdelijk te herbekijken zijn.

Webinar interactief voorlezen voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Op groot verzoek organiseren we naast het Boekstart-webinar ook een twee webinar over voorlezen voor kinderen van drie tot zes jaar op woensdag 25 november om 20u. Noem het een vervolg op het Boekstart-webinar. Ook tijdens dit webinar laten we Gil Géron aan het woord. Zij vertelt je hoe dat interactief voorlezen aan kinderen tussen drie en zes jaar precies in zijn werk gaat. Welke boeken kies je? Welke thema's breng je aan bod en wat kan je allemaal verzinnen bij een boek voor jonge kinderen.

Het webinar is bedoeld voor ouders, maar ook voor kleuterleid(st)ers, bibmedewerkers en iedereen die zin heeft om nog leuker voor te lezen.
Deelnemen is gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk.