Het Fluisterhuis creëert poëtische sprookjes met een hoek af voor jong (en minder jong) publiek vanaf 0 jaar. Met hun muzikale voorstellingen, geluidsinstallaties, sociaal-artistieke projecten en kunsteducatieve content zet de organisatie in op een fantasierijke wereld vol eigenzinnige klanken en magische beelden. 

Deze voorstelling is een belevingsvoorstelling voor de allerjongsten. Er wordt een volledig decor opgebouwd en de kinderen worden uitgenodigd om rustig en op hun eigen tempo alles mee te ontdekken. 

Katelijnes kracht zit in haar stem.
Ze zingt en vertelt, ook voor baby's en peuters.
Je kan haar boeken voor een workshop of voor een vertelvoorstelling.

 

In 2021 creëerden enkele artiesten op vraag van Theater De Spiegel een wondere wereld op maat van een koerierszak.
Hun inspiratie haalden ze uit babyboekjes, kartonnen boekjes, uit flipper en-knisperboekjes, uit flapjesboeken en pop-ups, uit prenten- en fotoboeken. Samen boeken kijken, wordt een muzikaal avontuur!

 

Met deze workshop kunnen oudere broer of zus en de (groot)ouders hun eigen babyboekje ontwerpen. Deze ontwerpen worden dan met een warmtepress op het textiel gedrukt door de workshop begeleiders. Een leuke activiteit dus voor het hele gezin! 

Schaap Zacht is een interactieve en zintuiglijke solovoorstelling. Naast dans, vormgeving en muziek, zet Dagmar ook een overheadprojector in. Deze projectie is voor te stellen als een levend prentenboek in een bijzondere beeldtaal. 

Een baby/peutervoorstelling geïnspireerd op het eerste verstoppertje spel van een kind.

BinnenBuiten is een theatrale, interactieve installatie waar kinderen vanaf twee jaar naar hartenlust mee kunnen spelen.

Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen.

‘Gonnie en vriendjes’ is een interactieve voorstelling met liedjes van Ageeth de Haan over hoe deze vrolijke gansjes de wereld ontdekken.