Baby’s, dreumesen en peuters houden van muziek. We zingen liedjes over wat hun dagdagelijks bezig houdt en we gaan natuurlijk ook bewegen op de muziek.  

Met prikkels uit de hedendaagse dans word je samen uitgedaagd om je eigen bewegingstaal te ontdekken en leer je hoe je een choreografie uitschrijft. Doen jullie mee?

In de workshop Muzikale Kamishibai gaat Musica met bestaande of verzonnen verhalen muzikaal aan de slag.

MaBaSenso staat voor belevingstheater. De acteurs nemen de kinderen mee in een eenvoudig verhaal via vele zintuigelijke kanalen.

Via Huis Alma biedt Diederike Smits verschillende installaties aan om kinderen met al hun zintuigen op ontdekkingstocht te sturen. 

In deze workshop spelen we met klanken, melodieën en ritme. Muziek en beweging gaan hand in hand en laten je nooit onberoerd. Zeker niet als je er samen met je kind van kan genieten.

Karen nodigt kinderen uit in haar caravan om te genieten van een zintuiglijk figurentheater gebaseerd op het kinderboek Oscar en Felix Je kan ook auteur Annick Beyers mee uitnodigen.

Inge brengt haar verteldoek, kamishibai en dozen vol boeken mee. Kinderen kunnen vrij op ontdekking gaan en Inge speelt in op wat er spontaan gebeurt.

Studio Gekko brengt verteltheater vol animatie en humor. Het is visueel aantrekkelijk, zet aan tot interactie en er kunnen diverse thema’s aan bod komen.