Tip Cover van Zee: baby's eerste bijtboekje
Auteur
Deborah van de Leijgraaf
Uitgeverij
Ploegsma,2021

Zee: baby's eerste bijtboekje

Een stoffen knuffelboekje met een houten ring waarop je baby die tanden krijgt lekker kan knabbelen. Bij dit boekje vol dieren uit het water kan je aanwijzen, benoemen, dierengeluiden maken en aai- en kriebelspelletjes spelen.  

Speel- en voorleestips

Maak van je hand een zeester of octopus en kriebel je kindje zachtjes terwijl je het lichaamsdeel dat je kriebelt benoemt, geef vissenkusjes met een vissenmond of kriebel met de krabbenpootjes van de krab terwijl je dit versje opzegt:

Komt een kriebelkrabje aan, op zijn pootjes, op zijn pootjes, komt een kriebelkrabje aan, komt je kriebelen aan je …. (neus, voet, teen, oor, ….)

BORA – Deborah van de Leijgraaf heeft bij uitgeverij Ploegsma een hele babylijn aan boeken uitgewerkt: van zachte knuffel- en knisperboekjes in kleur of zwart wit tot kartonboeken. BORA heeft oog voor het milieu en gebruikt daarom uitsluitend natuurlijke materialen en zoekt naar het minst belastende materiaal in het hele productieproces. Hou je van haar stijl: ze heeft een ruim assortiment aan kaartjes, behangpapier, boeken en spellen, kussens en kledij. Er zijn ook stoffen en patronen voor wie zelf wil naaien. https://www.by-bora.com.