Boekstart-dag promotiemateriaal

Het programma voor je Boekstart-dag is rond en je wil die volop gaan promoten? Dan vind je hier alle materialen die je kan gebruiken. Ook als je je Boekstart-dag op een andere datum organiseert, vind je hier materialen waar de datum niet vermeld wordt. Ben je op zoek naar iets en vind je het niet terug? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. 

Boekstart-dag advertentie

Boekstart-dag trailer

Dit Boekstart-filmpje kan je vrij gebruiken om promotie te maken voor je Boekstart-dag. Net onder een minuut lang is dit perfect om op sociale media in de kijker te zetten. Ook in de bib of bij partners kan je dit af en toe laten afspelen om ouders alvast warm te maken voor de Boekstart-dag.

Kleurplaten

NIEUWOnze zoek-en kleurplaat met stickers!

Dit jaar presenteren we onze nieuwe kleur-en zoekplaat! Je kan de plaat downloaden en zelf afprinten in de bibliotheek.
 De tekening presenteert een Boekstart-bibliotheek waar heel wat te doen is! Kinderen kunnen de plaat inkleuren, de benoemde figuren zoeken op de plaat én de Boekstart-stickertjes een plekje geven op de plaat.
Die bijbehorende Boekstart-stickertjes bestel je via onze webshop en kosten 9,99 euro voor 25 vellen. 

Boekstart-dag zoek-en kleurplaat 

Ongetwijfeld zullen er op de Boekstart-dag gezinnen langskomen met oudere kinderen. Om toch ook een activiteit voor hen te voorzien, hebben we Boekstart-kleurplaten laten maken door illustrator Benjamin Leroy. Je kan ze hier downloaden. 

Oerwoud tafereel
Boerderij tafereel
Stad tafereel

 

Je Boekstart-dag in de UiT-kalender?

Je kan je activiteit ook in de UiT-databank invoeren. Zo vindt iedereen alle activiteiten in het kader van de Boekstart-dag makkelijk terug. Ook gezinnen die nog niet weten wat te doen op 18 mei, kunnen zo de activiteit van jouw bibliotheek in het aanbod terugvinden. We delen hier een handleiding om je activiteit snel en makkelijk in te voeren.

Handleiding UiT-databank