Wil je graag de leesomgeving in jouw kinderdagverblijf versterken? Jouw boekenaanbod voor de allerjongsten uitbreiden? Meer te weten komen over de voorleesontwikkeling van jonge kinderen en het belang van interactieve voorleesvaardigheden? Of wil je investeren in een goed contact met een bibliotheek in jouw gemeente? Allemaal mooie ideeën om je eigen praktijk te verrijken, maar hoe begin je daar nu aan? Waar vind je de tijd? Zal het wel effect hebben?

Ben je bovendien benieuwd naar hoe anderen werken aan een structurele voorleeswerking in hun kinderdagverblijf? Het antwoord: teken in voor het Boekstart-traject ‘Een inspirerende leesomgeving in de kinderopvang’. Want werken aan leesplezier begint bij de geboorte. Als kinderopvang spelen jullie een cruciale rol in het eerste contact met boekjes en dragen zo bij tot de verdere ontwikkeling en leesvaardigheid van kinderen. 

Dit traject is een organisatie van Iedereen Leest en VCOK. Je volgt het traject met andere kinderdagverblijven. Zo bouwen jullie alvast samen aan een inspirerende (voor)leesomgeving in de kinderopvang. 

Lees meer en schrijf je in!