Deze workshop kan ook online aangeboden worden.
In een onlinesessie probeert de begeleider interactie te krijgen met de baby's en volwassenen achter het scherm door zelf een verhaaltje te vertellen en enkele vragen te stellen. Je krijgt een idee van welke boekjes passen bij de leeftijd van je kindje.  Daarna gaan de ouders en/of grootouders zelf aan de slag in een breakoutroom en komt de begeleider virtueel even langs om iedereen nog meer tips te geven! Daarna komt iedereen terug samen en kunnen er nog vragen gesteld worden.

Voorlezen is een heel intieme gebeurtenis. Je kind op schoot, dicht bij elkaar. Samen in het moment, het boek, het verhaal, de emotie. Boeken vormen een krachtig medium om een rijke taal bij jonge kinderen aan te brengen. Ze pikken er heel veel nieuwe woordenschat uit op. Maar in boekjes schuilt ook een heel diverse wereld die je samen met je peuter speels verkent.

Deze activiteit kan enkel in samenwerking met een lokale afdeling van de Gezinsbond georganiseerd worden. De aanvraag dient dan ook via hen te verlopen.

Prijscategorie
Leeftijd
voor kinderen vanaf 1 jaar
Thema
Voorlezen